Nieuwjaarswandeling van De Grevenbroekers

ACHEL – Traditiegetrouw komen de Grevenbroekers de eerste zaterdag van het nieuwe jaar  samen om elkaar een gezond en ‘wandelvol’ jaar toe te wensen. 125 wandelaars werden ontvangen met een glaasje bubbels, vergezeld van een welkomstwoord door de voorzitter, en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Hierna volgt een korte wandeling van 5 km door de bossen op de Witteberg. Wanneer ze daarvan terugkomen worden ze getrakteerd op koffie, een warm worstenbroodje en een koffiekoek. Het oudste lid van de club en nog zeer actief werd op 3 januari 90 jaar. Zij werd door de club in de bloemetjes gezet en ontving een mooi fotoboek met allemaal foto’s van fijne herinneringen die gemaakt zijn tijdens haar vele wandelingen en uitstappen die ze met de Grevenbroekers heeft gedaan. Proficiat Dinny!

De Grevenbroekers wensen iedereen een gezond en gezellig 2024! Voor meer info: www.degrevenbroekers.be