Ook Boerenbruid Buul maakt zich op voor de grote dag

BUDEL – In aanloop naar de Boerenbrulluft op zaterdag 3 februari maakten we vorige week wat nader kennis met Boer Seb en het clubke dat hij erbij gevraagd heeft om hem te ondersteunen bij deze toch niet onbelangrijke stap. Hoogste tijd om dan nu ook wat nader kennis te maken met Boerin Robin die zich ook opmaakt voor de grote dag van Boerenbrulluft in Buul. 

Boerin Robin Lammers is 23 jaor en dôchter van Eric van Toon en Stien Lammers en Hetty van Jos en Jeanne Vlassak van Auto Vlassak in de van Houtstraot in Buul. Ze vrijt al ‘n tijdje met Daan Looijmans. Dat is er óch enne van Buul. Doordeweeks werkt ze sinds kort bie ‘t Boerderijtje in Buul. In de vrije tijd houdt ze van uitgaan met vriendinnen. Verder is Robin graag te vinden op lange latten op de skipiste. Ze ziet graag voetbal van PSV en ook Formule 1. Daarnaast is ze sinds kort weer actief as leiding van de Jeugdclubs Buul en zit bij cv Ni Normaal oet Zurrik, die dit jaar ook nog eens 11 jaar bestaan. Carnaval en ‘n festje bouwen zit d’r dus wel in. 

Tijdens de Boerenbrulluft heeft ze een aantal mensen om zich heen verzameld: Als eerste is de rol van ozze pap voor haar lieve Ome Jeffrey. Bij hem kan ze altijd terecht, ook voor unne goeie borrel. Als ós mam, Anouk Somers. Zij is een groot voorbeeld voor Boerin Robin want ze is al eens boerenbruid geweest in Zurrik en ze is actief bij cv De Jeugdbuk. Ook twee getuûgen in de personen van twee goei vriendinnen. Als eerste Sanne Vermeulen uit Gastel. Met haar zit ze bij cv Ni normaal en ze hebben samen gevoetbald bij FC Cranendonck. Tweede getuûge is Britt van de Wildenberg. Ook zo’n feestneus die overal te vinden is. Samen delen zij dezelfde passie voor wintersport. Boerin Robin is er altijd welkom voor ‘n koud wijntje en unne gezellige babbel. Het komt wel goed aldus Boerin Robin: “Mej z’n allen gôn willie d’r ‘n moi fest van mâken!” Erbij zijn kan op zaterdag 3 februari. Meer informatie via www.buulderbuk.nl. 

Foto Michel Achten