Topweekend SACN

PELT – Maar liefst 8 Atleten van SACN namen zaterdag 6 januari in Gent deel aan de Limburgse kampioenschappen afstand. De dag nadien kwamen er ook nog 24 clubgenoten in actie in Heusden op het Limburgs kampioenschap spurt- en kampnummers. En ook op deze zondag waren er nog  21 veldlopers actief in Lanaken! 

Limburgs kampioenen indoor :
Thomas Leendertse won goud (seniors 200m)  
er Loomans goud (cadetten 60m)
Kyani Joosten goud bij de polsstok (beste jaarprestatie Belgie)
Lars Theunis goud (scholieren, polsstok)
Lou Andrea Cantin Reijnen goud (cadetten, polsstok)

Bij het kogelstoten was er goud voor Daan Van Selst (scholieren), Sophie Willekens (cadetten) en Lander Loomans (cadetten) Tenslotte was er bij het  hoogspringen goud voor Daan Van Selst (scholieren).

Yfke Stessens ging in Lanaken winnen bij het Veldloop in de categorie pupil. Met dit weekend kan SACN alleen maar tevreden zijn met de 9 Limburgse kampioenen. Het seizoen 2023-2024 ziet er nu al veelbelovend uit! Proficiat! Atleten en trainers niet alleen met de medaille oogst maar zeker ook met de prestaties!