We Want You! 

REGIO – Een mooie cent bijverdienen, heerlijk in de buitenlucht bezig zijn en heel veel mensen blij maken met een verse editie van HAC Weekblad: wat wil een mens nog meer! HAC Weekblad is altijd op zoek naar enthousiaste bezorgers in de gemeente Cranendonck. 

Ben jij 13 jaar of ouder, heb jij nog wat vrije tijd over op donderdag of vrijdag en ben je graag actief bezig? Meld je dan aan bij ons team. HAC Weekblad biedt een goede vergoeding, zorgt ervoor dat de kranten en de folders tijdig bij jou aan huis geleverd worden en je kiest zelf wanneer je de bezorging in orde maakt, als de kranten maar uiterlijk vrijdag in alle brievenbussen liggen. Ook voor een fiets- of draagtas kan gezorgd worden. 

Jij wordt een onmisbare schakel tussen de redactie en de lezers. Momenteel is HAC Weekblad op zoek naar enkele bezorgers in Maarheeze en Budel. Ben jij of ken jij iemand die dit graag zou willen doen? Laat het ons weten! En wist je dat iedereen bezorger kan worden? Niet enkel jongeren vanaf 13 jaar maar natuurlijk ook volwassenen en senioren die op zoek zijn naar een leuke tijdsbesteding waar een mooie cent mee te verdienen valt, mogen zich aanmelden. Stuur een mail naar info@hacweekblad.eu of bel naar tel. 0032 11 757201 en we geven je graag meer informatie en overleggen graag met je over de mogelijkheden.