Bokkenstal klaar voor de receptie

BUDEL – Het is zaterdag 6 januari. Officieel Drie Koningen deze dag, maar voor veel carnavalsliefhebbers de dag van Drie Prinsen. Er werden deze dag namelijk de laatste drie prinsen in deze regio bekend gemaakt. Natuurlijk was het Prinsenpaar Tommy en Resy van de buulder Buk heel erg benieuwd wie er uitgeroepen gingen worden in Gastel, Soerendonk en Leende. Niet direct om deze bekendmakingen, maar toch. Ze waren toch al vroeg op pad deze zaterdag. Er moest waarschijnlijk nog vlaai gehaald worden en een verjaardag worden gevierd. De prinselijke Hoogheid van Buul vierde deze dag ook nog eens zijn verjaardag. Als kadootje voor deze heugelijke dag mocht hij samen met zijn prinses, adjudanten en enkele andere toekijken hoe de mannen van de commissie bouw van cv Buulder Buk al vroeg het dak op konden bij D’n Os. Daar werd het doek geplaatst met hun afbeelding erop. Iedereen kan nu zien waar ze moeten zijn als ze komende zaterdag een handje willen komen geven tijdens de receptie van Prins Tommy I en Prinses Resy van cv Buulder Buk. Iedereen is uitgenodigd en is welkom vanaf half zeven. En na de receptie hoeft er niemand naar huis want samen met alle aanwezigen willen ze er nog gèr enne, of mier, op vatten. Namens de Prins en Prinses: PROOST en laat hem smaken! Samen gaan we er een geweldige carnaval van maken!

De foto’s zijn gemaakt door adjudante Ascha