“Je wenkbrauwen zijn het visitekaartje van je gezicht” 

BUDEL – Joyce Mennen uit Budel is gespecialiseerd in permanente make-up. Zowel voor de wenkbrauwen als voor het aanbrengen van permanente eyeliners en lippigmentatie is iedereen hier aan het juiste adres. “Ik neem voor iedere klant ruim de tijd zowel voor, tijdens als na de behandeling. Er wordt rekening gehouden met je huidtype, haarkleur en huidtint om zo wenkbrauwen te creëren die perfect passen bij jouw gezicht, zowel op het gebied van kleur als vorm. Een passende wenkbrauw geeft het gezicht meer uitstraling!” 

Voor het aanbrengen van permanente make-up op de wenkbrauwen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er de ‘Ombre brows’ waarbij er door middel van pigment een subtiele schaduw gecreëerd wordt. “Of je nu een lichte of donkere haarkleur hebt, samen kijken we welk pigment jouw wenkbrauwen het mooiste tot hun recht laten komen,” legt Joyce uit. De Ombre brows zorgen voor sprekende wenkbrauwen die nog steeds heel natuurlijk ogen. Bovendien is deze techniek geschikt voor alle huidtypes: jong of oud, vet of droog. Joyce weet dankzij haar kennis en ervaring precies welke kleur, tint en vorm tot het gewenste resultaat leidt. 

Een andere techniek is de Hairstoke. Door kleine, dunne streepjes te pigmenteren in je wenkbrauwen krijgen de wenkbrauwen een vollere maar nog steeds natuurlijke aanblik. “De Hairstroke techniek wordt vaak toegepast bij mensen die de wenkbrauwen nooit inkleuren. Deze techniek is ideaal om wenkbrauwen te verbeteren of wat meer te accentueren.” 

Ook Henna Brows behoren tot de mogelijkheden. Met henna worden de wenkbrauwen en de huid eronder geverfd. Henna Brows zijn niet permanent en zullen na een tijdje vervagen. En voor wie nog twijfelt over permanente make-up, is dit een ideale manier om eens te testen welke kleur en welk model het beste bij jouw gezicht past. “Mijn klanten kunnen rekenen op een eerlijk advies en ik zal de make-up ook nooit té zwaar aanbrengen. Want indien nodig kunnen we namelijk bij de correctie behandeling kiezen voor een donkerder pigment. Samen lopen we door het gehele proces, van het uittekenen van de vorm en de kleur tot aan de nabehandeling.” 

Alle wenkbrauwbehandelingen zijn semi permanente make-up behandelingen omdat er in de lederhuid wordt gewerkt. Hierdoor heb je gemiddeld na 2 jaar een opfrisbeurt nodig. “Ik ga altijd van start met een vrijblijvend uitgebreid intake gesprek”, legt Joyce uit. “We kijken samen naar de mogelijkheden en welke behandeling het beste past om het gewenste resultaat te bereiken. Als alles duidelijk is gaat de behandeling van start.” 

Een behandeling bestaat uit 2 sessies. In de eerste sessie wordt de vorm, de kleur en de techniek bepaald en aangebracht. In een tweede sessie, de correctiebehandeling zo’n 6 tot 8 weken later, wordt het behandelde gebied onder de loep genomen en geperfectioneerd. Joyce: “En ook na de behandeling kan er gerekend worden op mijn service. Ik voorzie voor iedereen een duidelijk plan voor de nazorg en uiteraard mogen ze me altijd contacteren bij vragen.” 

Het permanent aanbrengen van eyeliners of een donkere wimperlijn is eveneens mogelijk bij Joyce. “Eyeliners of een wimperlijn, ook wel infralash genoemd, kan zowel onder als boven aangebracht worden. Ook hier streven we naar een natuurlijke uitstraling die perfect bij jouw gezicht past! Heerlijk als je make-up gewoon iedere dag netjes zit en je hebt er verder geen omkijken meer naar.” 

Voor het verven van wenkbrauwen en wimpers, epileren van wenkbrauwen, het harsen van bovenlip en gelaat ben jij bij Joyce PMU aan het juiste adres. En zelfs voor een volledige gezichtsbehandeling. De salon draagt het GGD certificaat waardoor klanten verzekerd zijn van een hygiënische en veilige omgeving. 

Joyce PMU is gelegen aan de Fazantlaan 89 in Budel. Voor het maken van een afspraak bel of app naar 0031 6 25448485 of mail naar info@joycepmu.nl Voor meer informatie kijk eens op www.joycepmu.nl of check de Facebookpagina en/of instagrampagina ‘Joyce Specialist in PMU’ 

Foto van Joyce