¿Que màs? Fun Orchestra organiseert het 2e Buuls Bal 

BUDEL – Na het grote succes van het 1ste Buuls Bal vorig jaar op zaterdag met Carnaval in de Wielerbaan organiseert ¿Que Màs? Fun Orchestra nu de 2e editie van dit evenement. 

Vorig jaar heeft ¿Que màs? Fun Orchestra Carnaval vieren in eigen dorp na jaren weer op de kaart gezet gezien de overgrote opkomst toen. Dat zal dit jaar ook zeker weer gaan lukken; immers er is toch niets leuker dan Carnaval vieren met eigen inwoners en artiesten?

Van de volgende artiesten is nu al bekend dat zij optreden; Vocaal Ensemble Quintessens, Trammelant en de Buulse Blèèrköp. En uiteraard ook weer met DJ Kevin. Meer namen volgen! Het begint om 20.00 uur. En ook de entree is dit jaar weer gratis.  Zeer binnenkort dus meer info.  Noteer alvast in je agenda; Carnavalszaterdag 10 februari Buuls Bal in De Wielerbaan in Budel.

(c) 2004 Bart Cuijpers