Lunchpauze concert Muziekgebouw Eindhoven

EINDHOVEN – Het Muziekgebouw Eindhoven stelt kaarten beschikbaar, speciaal voor mantelzorgers. Lunchpauzeconcerten zijn heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk! Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert. Het breekt lekker de dag en je bent er even helemaal uit!
Het aanbod is gevarieerd en vernieuwend. Van piano recital naar kamermuziek tot blazers.
Tijdens de lunchpauzeconcerten krijgt aanstormend talent een podium zoals (afgestudeerde) studenten, concourswinnaars en andere parels in de dop op.
Het kaartje krijg je gratis via Steunpunt Mantelzorg Verlicht (maximaal 2 per persoon). 

Wanneer: Op donderdag 18 januari 2024 12.30-13.20 uur (Deur open vanaf 12.00 uur). Waar: Muziekgebouw Eindhoven, Heuvel 140, 5611 DK Eindhoven. Wil je hiervoor in aanmerking komen, neem dan contact op met het steunpunt. Je kunt maximaal 2 kaartjes reserveren:
https://www.mantelzorgverlicht.nl/agenda.

Bel het secretariaat:088-0031 288 of stuur een e- mail naar: info@mantelzorgverlicht.nl Graag je naam, adres, postcode vermelden.