Samen uit de Zorg, Gezellige & Gezonde hap bij FAB28

EINDHOVEN – Mantelzorgers die langdurig zorgen, zeker als dit voor iemand in het eigen huishouden is, vinden het vaak lastig om ontspanning te vinden en los te komen van de zorgsituatie. Het is niet (altijd) prettig om degene die je verzorgt alleen te laten. En regelen dat er iemand in huis komt is niet altijd even makkelijk.  Bij ‘Samen even uit de zorg’ kunnen mantelzorgers samen met degene waarvoor zij zorgen, ontspannen in een andere omgeving.          

Tijdens de activiteit “Gezellige en Gezonde Hap” bij Fab 28 staat lunchen centraal.  De mantelzorger en de zorgvrager gaan onder deskundige begeleiding een lekker lunchgerecht bereiden en ter plekke samen nuttigen. Deze activiteit vindt elke 3e vrijdag van de maand plaats.  Let op: voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 5 per persoon.    De groepsgrootte is beperkt vandaar dat aanmelding noodzakelijk is. Op 19 januari as. Organiseren we een Gezellige & Gezonde hap bij FAB28, van 10.30 tot 13.00 uur, Fabritiuslaan 28, 5645ES, Eindhoven.    

We ontmoeten jullie graag bij Fab 28!   Je kunt je aanmelden via https://www.mantelzorgverlicht.nl/agenda of je belt naar het Steunpunt:  088-0031 288.