Bergrunners in Egmond aan Zee

REGIO – Op zondag 14 januari stond de kwart- en halve marathon van Egmond aan Zee op de atletiekkalender. Een tweetal Bergrunners heeft deelgenomen aan dit hardloop-spektakel met ruim 18.000 hardlopers  en vooral genoten van de mooie omgeving en de sfeer.  Aad Rijnberg koos voor de halve marathon. Deze halve marathon kan als een van de zwaardere van Nederland beschouwd worden. Het parcours gaat namelijk vooral over het strand en door de prachtige duinen. Met daarbij een stevige wind en flink wat regen, was er afgelopen zondag sprake van een pittige wedstrijd. Aad finishte in een mooie tijd onder de twee uur. José Nies vond deze afstand net iets te lang: zij liep in een prima tijd de kwart marathon die eveneens zeer storm- en regenachtig verliep.

Ook zin in bewegen in de buitenlucht? Dit kan bij de Bergrunners met Hardlopen, Sportief Wandelen en Nordic Walking. Kom gerust geheel vrijblijvend aan enkele trainingen deelnemen!  Voor meer informatie zie www.bergrunners-budel.nl of bel 0031 6 14139196.