Boekjes en Babbels: Doe je mee?

BUDEL – Het nieuwe jaar is begonnen en dat is een mooie gelegenheid om in Bibliotheek Budel een maandelijks terugkerend gezellig uurtje Boekjes en Babbels op te starten. Dit gaan we doen op dinsdagochtend 23 januari. Deze ochtend is speciaal bedoeld voor (groot)ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar. Het thema is dit keer ‘Beweeg je mee?’. We lezen boekjes die uitnodigen tot meedoen en bewegen. Want tijdens het voorlezen hoef je echt niet altijd stil te zitten! 

Kinderen leren door te ervaren met hun hele lichaam. Spelen, ontdekken, letterlijk vallen en weer opstaan. Bewegen tijdens het voorlezen zorgt voor meer leesplezier en motivatie. En het stimuleert de woordenschatontwikkeling, doordat de kinderen een activiteit doen die aansluit bij het boek waaruit ze worden voorgelezen. Spelenderwijs leren ze allerlei woorden die te maken hebben met bewegen en hun lichaam.

Deze ochtend is een leuke gelegenheid om andere ouders te ontmoeten en van gedachten te wisselen. Ook kun je met je kindje samen boekjes uitzoeken voor thuis. Jij en/of je kindje nog geen lid? Dat regel je meteen deze ochtend.

Het voorlezen start om 10.00 uur en is geheel gratis, daarna is er volop mogelijkheid om je vragen te stellen of om samen boekjes uit te zoeken. Kijk voor meer informatie in de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor de activiteit.