Dans, licht en geluid onmisbare ingrediënten voor Buulse Zittingen

BUDEL – De komende weken staan overal in het teken van Bonte Avonden en Zittingen. Hierop is Buul geen uitzondering. Ook hier maken de artiesten zich al langere tijd op om een perfect optreden te kunnen neerzetten. Het is vaak geen simpele opgave om een humoristisch optreden neer te zetten. Maar een Bonte Avond of Zitting is niet compleet als er geen dansoptreden in het programma is opgenomen. Naast de muziek zijn licht- en geluidseffecten ontzettend belangrijk om een optreden nog meer kleur en franje te geven. Waar de dansers en artiesten op het podium laten zien waartoe ze in staat zijn, vindt het grootste deel van het technische werk achter de schermen of achter in de zaal plaats. Onzichtbaar voor het publiek doen zij hun werk wat uiteindelijk wel beeldbepalend kan zijn voor een optreden. Op zaterdag 20 januari, zondag 21 januari, vrijdag 26 januari en op zaterdag 27 januari kan iedereen met eigen ogen komen kijken welke effecten de toeschouwers gaan verrassen. Nog geen kaarten gekocht, zorg dan dat u er snel bij bent. Het aantal beschikbare plaatsen wordt dagelijks kleiner. Dus ga naar www.buulderbuk.nl en klik op zittingen of loop tijdens kantoortijden binnen bij MFC De Borgh. Ook daar zijn kaarten voor de Buulse Zittingen 2024 te verkrijgen.