De Noord-Limburgse Vakantiebeurs

HAMONT-ACHEL – De eenentwintigste editie van deze charmant gezellige vakantiebeurs kan je weer bezoeken op zaterdag en zondag. De deuren gaan open op zaterdag van 13.30 tot 18.00 uur terwijl je op zondag deze regionale vakantiebeurs kan bezoeken tussen 10.00 en 17.30 uur. De verscheidenheid aan exposanten blijft zoals we het gewend waren van de vorige edities. Je zal er zeker weer informatie kunnen opdoen over campings, B&B’s, hotels, vakantieregio’s en dit uit binnen- en buitenland. Misschien ben je eerder geïnteresseerd in de aanbiedingen van reisbureaus? Ook hiervan vind je er enkele tussen de standen. ‘Bij Landgenoten’ kan je terecht voor een vakantiebestemming waarbij je logeert bij Belgen. Op hun stand kan je dit jaar enkele mooie verblijven winnen. Dus langs gaan en meedoen is zeker de boodschap.

Op onze website www.noordlimburgsevakantiebeurs.be kun je alvast zien welke standhouders je interesse opwekken en tijdens de beurs kan je ze persoonlijk ontmoeten om je vakantie te regelen. En het zal je misschien verbazen maar er staan op de NLV-beurs echt wel vakantieaanbieders uit de meeste landen van Europa zoals Portugal, Hongarije, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, enz . Misschien verbaast het je ook maar je kan er ook terecht om een camper te kopen of te huren.  Pasar nationaal zal er natuurlijk ook aanwezig zijn evenals de plaatselijke afdeling Hamont-Achel welke er haar jaarprogramma voorstelt. Voor een hapje en een drankje kan je terecht in de gezellige cafetaria waar het lekkere abdijbier van de Achelse Kluis geschonken wordt evenals een Belgische wijn uit Dison maar gemaakt door de Achelse wijnbouwer Vinadis. Op zondag kan je op zijn stand meerdere van zijn uitstekende wijnen proeven. Tijdens de beurs neem je automatisch deel aan een tombola waarbij je ook nog kans maakt om een gratis vakantieverblijf te winnen of misschien wel een lekker of nuttig streekproduct. De entree bedraagt 3 Euro en 2 Euro voor Pasarleden. The place to be op 20 en 21 januari 2024 is De Posthoorn, Groenstraat 6 in Hamont-Achel. Meer info op www.noordlimburgsevakantiebeurs.be