Dwaallichtjestocht IVN Cranendonck

SOERENDONK – Op zaterdag 27 januari kan jong en oud meedoen aan een spannende boswandeling in Natuurgebied de Vloeten. IVN Cranendonck zet daar met waxinelichtjes een mooie wandeling uit, met een duur van een tot anderhalf uur. Er kan gestart worden tussen 18.30 uur en 19.30 uur. Tijdens de wandeling zijn er een paar mooie verrassende natuurverschijnselen te zien. Onderweg krijgen de deelnemers iets te drinken. Deelname kost 2 euro per persoon. Zorg voor stevige schoenen of laarzen en warme kleren, blijf op de paadjes en neem een zaklamp mee. Honden moeten thuisblijven. Helaas zijn de bospaden niet geschikt voor rolstoelen of kinderwagens. Tijdens de wandeling is er voor alle deelnemende kinderen nog iets lekkers. Aanmelden voor deze dwaallichtjestocht is gewenst omdat er een maximaal aantal is vastgesteld, dat kan bij  (Nel Meulman, tel. 0031 495 592276, e-mail andre.nel@hetnet.nl. Startplaats is in Soerendonk, volg Strijperdijk en sla af richting camping Soerendonk, Slot Cranendonck.