Eerste elftal A KFC verliest bij Turkse FC

HAMONT-ACHEL – Turkse FC tegen KFC Hamont 99 A eindigde op 2-1. Kislali opende halverwege de eerste helft de score voor de thuisploeg. KFC’s topschutter Ilario Meli hing nog voor de onderbreking de bordjes gelijk. Tien minuten na de rust bracht Bilican de thuisploeg verdiend op voorsprong. Dat werd uiteindelijk ook de eindstand, al stak een klungelende thuisdoelman Belkheir bijna nog een handje toe.

THES B won de degradatietopper bij Kattenbos, en heeft nu (net als KFC en As-Niel) 15 punten. Kattenbos staat 15e met 14 punten, Leopoldsburg sluipt na een gelijkspel bij subtopper Maasland NO een putje dichter maar staat nog wel laatste met 12 punten. Volgend weekend komt leider Lindelhoeven naar ‘t Leeuwke in Hamont, de week erop gevolgd door Kattenbos. Daarna staat de verplaatsing naar Leopoldsburg op de planning. Punten halen in de komende 3 wedstrijden lijkt meer dan ooit cruciaal voor het vermijden van een vervelende situatie.