Endovelicus, al 21 jaar een succesformule!

BUDEL – Al ruim 20 jaar is Saskia Vlassak het gezicht van Endovelicus Clinic Cranendonck en in die jaren heeft ze al honderden mensen geholpen om eindelijk af te vallen en vooral op gewicht te blijven. Ook de huisartsen in deze regio scharen zich achter de methode van Endovelicus, omdat zij het programma wetenschappelijk onderbouwd zien.

Heb je alles al geprobeerd, val je niet af of kom je daarna weer snel en meer aan en huiver je bij het idee van een operatieve ingreep? Dan ben je bij Saskia Vlassak aan het juiste adres.

Nu nog betere begeleiding
Het programma is uniek omdat er via een bloedafname bekeken wordt hoe de hormonen Insuline, Serotonine en het Groeihormoon in balans zijn. Disbalans van die hormonen kan leiden tot stofwisselingsproblemen, maar ook tot diabetes en darmproblemen. Voeding is het medicijn om die hormonen weer in balans te brengen. Een op maat gemaakt voedingsplan zorgt er gegarandeerd voor dat je 6 à 10 kilo afvalt binnen 6 weken en dat zonder hongergevoel of fanatiek te sporten. Het is dus voor iedereen weggelegd. Het programma is goed te volgen, omdat je gewoon boodschappen kunt blijven doen waar je dat altijd al doet en er komen geen pillen of shakes aan te pas. Saskia begeleidt mensen nu al 20 jaar en ze biedt nu ook meer psychische bijstand, omdat ze ziet dat de oorzaak van overgewicht vaak een combinatie is van meerdere factoren dan alleen teveel eten. Als je dankzij het programma eindelijk op je streefgewicht zit, weet je ook wat je valkuilen zijn en van welke voedingstoffen je precies aankomt. Saskia begeleidt je ook naar een beter voedingspatroon na het programma, waarin je leert te doseren en hoe je met kleinere porties toe kan als je maar de juiste ingrediënten gebruikt.

Ook voor mensen die minder mobiel zijn of een hekel hebben aan sport is het programma van Saskia ideaal om blijvend gewicht te verliezen. Heeft u dus overgewicht, Diabetes 2, overtollig maagzuur, verhoogde cholesterol, hoge bloeddruk of darmproblemen en wilt u in 2023 naar een blijvend slank en gezond leven, vraag dan een vrijblijvend consult aan bij;
Saskia Vlassak
Willem II Straat 34 – 6021 EB Budel
Tel nr: 0031 640459295 – S.vlassak@endovelicus.nl

Recensies 
“Mijn naam is Jessica Roost. Ik ben op 13 weken tijd al 25 kg afgevallen, maar ik ga nog even door met Saskia tot mijn einddoel behaald is. In het begin was ik er een beetje sceptisch over, maar het werkt echt! De begeleiding van Saskia tijdens mijn afvaltraject is super.” 

Jessica Roost

“Lieve Saskia, ik wil jou nogmaals bedanken voor die stok achter de deur. Ik was eerst heel sceptisch, ik hoorde zowel negatieve als positieve reacties. Maar ik heb toch mijn stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. En toen je me alles had uitgelegd vertelde je dat je mij de handvaten aangeeft en de rest zal ik toch echt zelf moeten doen. Het gezegde ‘elke pondje gaat door het mondje’ sloeg ook echt op mij. Ik heb het hele traject gevolgd en dat was goed te doen. Mijn motivatie groeide met de weken. Nu ik op mijn gewicht ben, al ruim 6 weken, voel ik me er heel goed bij en ook lichamelijk ben ik er stukken op vooruit gegaan. Mijn nieuwe lifestyle is genieten van het leven! Nogmaals bedankt Saskia dat je mij hebt bijgestaan tijdens dit traject. Ik voel me weer happy!” 

Marina Deijkers 

“In mei 2023 ben ik bij Saskia begonnen met het programma van Endovelicus. Saskia heeft mij geholpen met het aanpassen van mijn eetpatronen. Het programma is duidelijk en goed te volgen. Saskia is altijd bereid om te helpen als er vragen zijn. Ik ben dan ook heel positief over het programma. Ik ben nu (december 2023) 19 kilogram afgevallen en heb mijn doel van 20 kilogram bijna bereikt!” 

Anouk Vasen 

“De duidelijke richtlijnen en het op maat geschreven programma hebben mij goed geholpen om mijn doel te bereiken. Het is geen dieet in de klassieke zin: het laat je (eet-) patronen zien en helpt je om duurzaam die patronen aan te passen. De coachende begeleiding is daarbij heel waardevol.” 

Wanne Vos 

“Ik had al meerdere keren geprobeerd om af te vallen met andere programma’s. Maar met dit Endovelicus programma van Saskia en haar motivatie is het me toch echt gelukt! Ik doe het op mijn ritme en dat bevalt me prima. Ook heel goed vol te houden, en geen hongergevoel. Ik ben ook zeer blij dat het nu wel is gelukt.” 

Hellen uit Budel 

“Wat mij vooral aansprak was het starten met een bloedonderzoek. In samenspraak met een arts wordt er dan een dieet op jouw lijf geschreven. Je begint eraan en het gaat hel vlot. Je voelt je ook goed in je vel. Onbewust word je bewust wat hormonen, suikers, proteïnen en koolhydraten met je lichaam doen. Ik heb hier veel uit geleerd en ben mijn kilo’s gewoon kwijt. De tips voor een blijvend resultaat krijg je ook. Hartelijk dank, Saskia.” 

Carine