GBK Bouw BV genomineerd voor de prijs ‘Belofte van het jaar’ 

HAMONT-ACHEL – GBK Bouw BV uit Hamont-Achel is genomineerd voor de trofee Belofte van het jaar’, een belangrijke award van Bouwunie. “Deze nominatie is een beloning voor ons hele team”,  zegt Bart Kauffmann, bestuurder van GBK Bouw BV.

Bouwunie bekroont voor de zevende keer bijzondere ondernemers uit de bouw- en houtsector. Dit jaar gebeurt dat in vijf categorieën: Belofte van het jaar, Werkgever van het jaar, Duurzame onderneming van het jaar,  Digitale onderneming van het jaar en Project van het jaar. Met deze awards wil Bouwunie het ondernemerschap in de sector inspireren en stimuleren. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het gala van de Gouden Baksteen op vrijdagavond 2 februari 2024 in de Waagnatie in Antwerpen. 

GBK Bouw neemt bouwprojecten van A tot Z volledig onder de loep en begeleiden de klanten tijdens dit volledige traject. De ruwbouwwerken, van fundering tot laatste gevelsteen, voeren zij volledig in eigen beheer uit. Voor de voorbereidende grondwerken en verdere afwerkingen, rekenen zij steeds op hun vaste partners. De award “belofte van het jaar” zou voor het bedrijf een mooie erkenning zijn voor het harde werk en de vele inspanningen van de afgelopen jaren. Stemmen kan via https://www.degoudenbaksteen.be/stemmen