Infosessie Monastery Garden nodigt uit

HAMONT-ACHEL – De zomer van 2024 staat voor de deur, en dat betekent dat Monastery Garden klaar is om de Kloostertuin opnieuw om te toveren tot een bruisend evenementendorp. Of je nu deel uitmaakt van een vereniging, een bedrijf, een organisatie of gewoon een enthousiaste initiatiefnemer bent, we nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze vierde zomer vol evenementen. Wat kan er op het programma staan? Alles wat je maar kunt bedenken! Van openluchtconcerten tot festivals, van recepties tot afterwork-evenementen, van bierfestivals tot pop-up restaurants, en nog veel meer. Ons doel is om een gevarieerd aanbod te bieden dat aansluit bij de interesses en wensen van onze lokale gemeenschap. Om alle details en plannen te delen, organiseren we een infosessie op dinsdag 30 januari 2024 om 20:00 uur in de Raadzaal van het Stadhuis (Stad 40, 3930 Hamont-Achel). Tijdens deze sessie zullen we onze plannen voor de zomer van 2024 uit de doeken doen. Of je nu wilt deelnemen als organisator of gewoon geïnspireerd wilt raken door wat Monastery Garden te bieden heeft, laat het ons weten! Je kunt contact met ons opnemen of gewoon aanwezig zijn op onze infosessie. We kijken ernaar uit om er samen opnieuw een onvergetelijke zomer van te maken. Tot dan!

Werkgroep Monastery Garden
Frank Bax, Bram Van Langendonck, Lien Hegge, Mitch Verhoeven, Ilse Jaspers, Rudi Boonen