Inschrijving geopend voor het Ledûb Volleybal Festival 2024 in Budel

BUDEL – Sportpark Budel is weer het toneel voor het prestigieuze Ledûb Volleybal Festival, dat dit jaar plaatsvindt van 24 tot en met 26 mei. De inschrijving voor dit volleybaltoernooi is vanaf nu geopend op ledubvolleybalfestival.nl.

Het Ledûb Volleybal Festival is al jaren een van de grootste volleybaltoernooien van Nederland. Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht en stonden er 250 teams uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland op de velden. Wacht dus zeker niet te lang met inschrijven.

Voor de teams buiten de regio is er de Ledûbcamping. Hier kun je het hele weekend overnachten, in je eigen tentje of in een gehuurde tent, want de organisatie biedt ook de mogelijkheid om een tent te huren, inclusief op- en afbreken en inclusief bedden als je wilt.

Wie aan Ledûb denkt, denkt natuurlijk ook aan feest! De organisatie heeft weer een mooi feestprogramma samengesteld, bestaande uit vele dj’s, bands en acts. Welke namen de line-up zullen vormen, zal later bekend worden, maar één ding is wel zeker: bezoekers hoeven zich niet te vervelen in het weekend na Pinksteren.