JeugdBonteMiddag Budel

BUDEL – Kun je live zingen of rappen als de beste, moppen tappen, tapdansen of wat dan ook wat leuk is voor andere kinderen om naar te kijken. Dan is wellicht het podium van de Buulder Buk tijdens de JeugdBonteMiddag 2024 wel de plek waar je wilt staan op zondag 28 januari aanstaande. Het hoeft natuurlijk niet in je eentje. Je mag ook inschrijven met een groepje vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes. Aanmelden of vragen stuur dan snel een e-mail naar jeugdbontemiddag@gmail.com. Wat we je in elk geval kunnen beloven is een zaal; vol enthousiaste kinderen en Jeugdprins Duuk en Jeugdprinses Julia die met belangstelling uitkijken naar de optredens die er komen. En mede door de ondersteuning van Klikkelstein is er een blijvende herinnering voor alle deelnemers. Kijk ook een op www.buulderbuk of in het Bokkenblaaike voor meer informatie.