Liller Meulewiekers presenteren Prins Jan III 

SINT-HUIBRECHTS-LILLE – Op zondag 14 januari werd, tijdens het Frühshoppen, de nieuwe prins carnaval van de Liller Meulewiekers bekendgemaakt. Dit seizoen zal Prins Jan III met zijn scepter regeren over de Liller Meulewiekers. Na de bekendmaking van de prins werd er nog tot de vroege uurtjes gefeest in de parochiezaal van Sint Huibrechts-Lille. Op vrijdag 9 februari wordt de Kindercarnavalsoptocht georganiseerd in de straten rond de kerk van Lille. Aanvang om 13.11 uur. Deze optocht is speciaal voor de kinderen van de Liller lagere school en de bewoners van Dagcentrum Fierkant. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. 

Op zaterdag 10 februari staat de grandioze optocht door het centrum gepland. De carnavalsstoet in Lille vertrekt vanaf 13.30 uur met de reclamestoet, vanaf 14.11 uur komen de carnavalswagens voorbij. Let op, want vanaf 12.00 uur wordt het centrum van Sint Huibrechts Lille afgesloten voor alle verkeer. De toegang tot de optocht bedraagt €4 per persoon, kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Op 13 februari is het tijd voor Teutenhof Lacht. Vanaf 14.00 uur wordt er een carnavalszitting gehouden in het Teutenhof met diverse optredens, speciaal voor de oudere Lillenaren.