Senioren Vereniging Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Het nieuwe jaar is weer leuk begonnen bij de Senioren in Budel-Schoot. Op donderdag 4 januari was de Nieuwjaarsreceptie, deze was erg goed bezocht. Iedereen wenste elkaar een gelukkig nieuwjaar. Na een openingswoord van voorzitter John kon men genieten van een lekker kopje koffie/thee met een plak heerlijke cake, gebakken door Anneloes. Daarna kon iedereen naar keuze drankjes bestellen en ze werden verwend met heerlijke hapjes. Er werd gezellig gebuurt en zo kwam er snel weer een einde aan de middag. Dankjewel aan alle vrijwilligers en bestuur voor deze gezellige middag.

Op vrijdag 5 januari vertrok er een bijna volle bus richting Maastricht naar het MECC. Daar hebben ze volop genoten van de  ‘Holiday on Ice show’ vol kleur, acrobatiek en topsport: het was fantastisch! Iedereen ging dus weer tevreden naar huis na een fantastische avond. Leo en Net bedankt voor het regelen van dit uitstapje! 

Mocht er iemand interesse hebben om bij deze gezellige vereniging te horen, dat kan al vanaf 55 jaar, dan kan je bellen naar Frans 0031 6-30457248. Of stuur een mail naar seniorenbudelschoot@outlook.com De contributie bedraagt maar 12€ per jaar.  Hopelijk mogen we weer veel nieuwe leden verwelkomen in het nieuwe jaar. Er staan weer mooie en leuke activiteiten op het programma.