Seniorenorkest Cranendonck 

CRANENDONCK – Het Senioren Orkest Cranendonck (SOC) heeft het jaar 2023 fris en vrolijk muzikaal afgesloten, met een optreden op zondag 10 december tijdens de kerstmarkt op het terrein van de Achelse Kluis en op zondag 17 december met een kerstkoffieconcert in de Smeltkroes te Maarheeze, in samenwerking met de koren De Kempengalm en Zing Mares. Het waren succesvolle optredens, waarin we veel inspiratie hebben opgedaan om 2024 weer gezellig en muzikaal te starten.

Het SOC treedt per jaar ±12 keer op bij diverse instellingen en organisaties. Vrijdag 19 januari is ons eerste publieke optreden in 2024 bij de Senioren Expo te Veldhoven. Dit evenement trekt talrijke bezoekers. Tijdens het drinken van een kopje koffie of het nuttigen van een hapje kan men vanuit het restaurant genieten van de optredens van orkesten, koren en solisten op het grote podium. Het orkest repeteert elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in De Borgh te Budel onder leiding van dirigent Had Geurtjens. Ben je muzikant en bespeel je een blaasinstrument? Dan ben je van harte welkom om vrijblijvend te komen luisteren en/of mee te spelen met het orkest. Muziek maken is super gezellig en ook nog eens gezond voor de geest. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Piet van Bree, tel. 0031 6 20042996.