Spellenavond in de bibliotheek in Weert 

WEERT – Bibliocenter Weert nodigt spelliefhebbers uit voor een gezellige avond vol bordspellen op donderdag 18 januari 2024. Van 19:30 tot 23:00 uur staat de bibliotheek in het teken van een gevarieerde spellenavond, waar zowel beginners als ervaren spelers van harte welkom zijn. De wereld van bordspellen is niet alleen spannend en leuk, maar ook heel gezellig.

Of je nu een beginner bent die kennis wil maken met de magie van bordspellen, een gevorderde speler op zoek naar uitdagingen zoals Risk of Catan, of een ervaren speler die complexere spellen zoals Terraforming Mars, Scythe of Brass: Birmingham aankan – er is voor ieder wat wils. De avond biedt niet alleen de kans om diverse spellen te ontdekken, maar ook om deel te nemen aan spellen waarbij samenwerking centraal staat. Het gevoel van overwinning wordt gedeeld, en een totaal andere spelervaring ontstaat.

Programma
Er zullen ervaren spelers aanwezig zijn om de regels uit te leggen en te helpen tijdens het spelen. Deze spelcoaches hebben ook tijd voor een praatje over verschillende aspecten van bordspellen. Voor degenen die gewoon willen kijken, is er een interessante ‘expo’. Er zijn twee unieke 3D-versies van het bekende spel ‘Kolonisten van Catan’ die je ook kunt uitproberen als je dat wilt. 

Meedoen
Deelnemen is gratis en mogelijk vanaf 12 jaar. Meld je aan via www.bibliocenter.nl/activiteiten.
Geef aan of je een beginner, gevorderde of ervaren speler bent. Let op: Inloop vanaf 19.00 uur. De avond begint om 19.30 uur, en de deuren sluiten voor deelname nadat de spellen zijn gestart. Koffie, thee en andere drankjes zijn te koop.