Uw wagen is in goede handen bij Garage Gielen

HAMONT-ACHEL – Garage Gielen in Hamont is een onafhankelijk verdeler van het merk Opel. In de showroom is een ruim aanbod aan jonge tweedehandswagens te vinden. In de eigen werkplaats zijn niet enkel voertuigen van het merk Opel welkom, ook andere merken en hybride of elektrisch voertuigen kunnen hier terecht voor herstellingen en/of onderhoud. Garage Gielen is aangesloten bij Eurorepar Carservice wat tal van voordelen biedt. Zaakvoerder Jef Gielen: “Dankzij Eurorepar hebben we niet enkel toegang tot alle onderdelen van het merk Opel maar ook tot de materialen voor herstellingen of onderhoudsbeurten voor verschillende andere merken. Bovendien bieden we via Eurorepar de mogelijkheid om pechverhelping af te sluiten.”

Op zoek naar een familiewagen? Of liever een sportief model? Loop zeker eens binnen in de showroom van Garage Gielen. Er is voor ieder wat wils. “Alle wagens die we aanbieden worden in onze eigen werkplaats volledig onder de loep genomen en op punt gezet. Bovendien hanteren we altijd een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, zodat je weet dat je de beste deal hebt gemaakt.” aldus Jef. Kijk zeker eens op www.garagegielen.be want daar is het volledige aanbod te vinden.

De werkplaats is uitgerust met professioneel apparatuur voor o.a. het uitvoeren van herstellingen, onderhoudsbeurten groot of klein en het stellen van diagnoses. Daarnaast biedt Garage Gielen ook een aircoservice aan en kan iedereen er terecht voor zomer-, winter- en 4 seizoensbanden. “Niet enkel voor Opel-voertuigen maar ook banden voor andere merken kunnen bij ons gemonteerd en uitgebalanceerd worden.”

Garage Gielen is een echt familiebedrijf. Jos Gielen richtte de zaak op in 1972. Ondertussen heeft zoon Jef het stokje van zaakvoerder overgenomen en kan er gerekend worden op de jarenlange expertise van beide heren. “We zijn altijd gevestigd geweest in Hamont en nu, sinds 2014 zitten we aan de Nijverheidsstraat 5,” vertelt Jos. “Ik ben trouwens erg tevreden dat mijn zoon Jef ook in het bedrijf is gestapt. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen rekenen op een correcte, professionele service.” Voor meer info kijk zeker eens op www.garagegielen.be Voor een afspraak kan er gebeld worden naar tel. 0032 11 447107 of mailen naar info@garagegielen.be