Aan de inwoners van Cranendonck…

Na een enquête onder ± 1000 inwoners van Cranendonck is de mening van de meesten dat er op het gemeentehuis veel mensen zitten (werken) die niet meer weten wat klaarstaan en de mensen helpen betekent. Hier een paar voorbeelden: Het is jarenlang niet mogelijk geweest om aan de balie te betalen met contant geld terwijl het toch een wettelijk betaalmiddel is en er zijn nog veel oude mensen die niet kunnen pinnen maar daar hield niemand rekening mee maar er schijnt nu toch verandering in gekomen te zijn.

Ik ben zelf enkele jaren geleden naar het gemeentehuis en naar de gemeentewerf geweest om aan te geven dat er in de Keunenhoek bij het kapelletje waar je de Maarheezerweg op rijdt, een verkeerd verkeersbord staat, maar geen reactie, het staat er nog steeds.

Maar het ergste vindt men nog dat men 5 tot 10 jaar of nog langer moet wachten op een bouwvergunning terwijl er vanuit de regering wordt aangegeven dat er snel en veel gebouwd moet worden want er zijn meer dan 100.000 woningen te kort. Ik ken zelfs mensen die al 10 jaar wachten. Ik denk dat de mensen die op die afdeling zitten, al helemaal niet meer weten wat de mensen helpen betekent. En als je een afspraak met de burgemeester wil maken, lijkt het nog moeilijker te zijn als een afspraak maken met koning Willem Alexander. Dat wilde ik even laten weten aan de inwoners van Cranendonck.

Ingezonden door Lowie van Eert.