Goede resultaten SACN

REGIO-Op 14 januari vond in Dilsen het Limburgs kampioenschap veldlopen plaats.

Voor de wedstrijd begonnen had Sporting Atletiek Club Neerpelt al een eervolle vermelding te pakken: SACN kwam met liefst 65 atleten aan de start! Looise, een club die dubbel zoveel leden heeft als SACN, had 71 atleten afgevaardigd. AVT ook een club met veel meer leden, wist 59 atleten binnen de lijnen te krijgen. Maar SACN behaalde de meeste titels. Maar liefst 8 atleten vielen in de prijzen: Frieda Hendrikx, Jan Sleurs, Laurens Vanderlinden, Stefaan Cools, Lowie Wouters, Tuur Verheyen, Yfke Stessens en Roos Verheyen. Ook mocht SACN 3 clubklassement-bekers in ontvangst nemen. Bij de scholieren meisjes, seniors mannen en masters vrouwen. In totaal behaalde de Peltse atletiekclub op dit snelle parcours maar liefst 15 podiumplaatsen.

foto van de seniors  Zjef Ceunen brons 5136;  Lauren Vanderlinden,  Goud 5135 en Jorne Vanherck 4de 5978