Jeugdig talent laat zich zien op de Kinder Bonte Middag in Roesdonk!

SOERENDONK – Afgelopen zaterdagmiddag waren de kinderen van Roesdonk aan de beurt tijdens de Kinder Bonte Middag. In een volle gymzaal betraden gedurende de middag een heleboel kinderen het podium om hun talenten te laten zien! Vanaf 4 jaar werd er al meegedaan! Een middag vol zang, dans, een boyband en tonpraters! Het presentatie duo Boet Nagel en Saar van Meijl en Swies Niels vd Putten hebben ervoor gezorgd dat alle artiesten op tijd op het podium waren voor hun optreden! Jeugdprins Teun, Jeugdprinses Joos, Jeugdvorst Jonas en de Jeugdraad van elf konden vanuit de bak genieten van deze geweldige optredens. Het was een super gezellige middag waarin iedereen zijn talenten heeft laten zien op het grote podium in Roesdonk!