Nieuwe shirts voor Het Wapen van Budel

BUDEL – Jack’s Billiard Center heeft de biljartvereniging “Het Wapen van Budel” gesponsord met gloednieuwe shirts. Het Wapen van Budel speelt met twee teams in de regionale biljartcompetitie van Biljartkring Cranendonck en is sinds jaar en dag een welkome toevoeging aan de biljartgemeenschap in en om Cranendonck.

De beslissing om “Het Wapen van Budel” te sponsoren met nieuwe shirts is een geweldige manier om de biljartgemeenschap te ondersteunen door het team een stijlvol nieuw uiterlijk te geven.

Jack’s Billiard Center, gelegen aan de Buiten-Inne 11 in Budel, is de plek waar je moet zijn voor al je biljartbehoeften. Ze verkopen alle bekende merken biljartkeus, verschillende biljartartikelen en accessoires. Bovendien bieden ze reparatieservices voor biljartkeus zoals het installeren van pomeransen. Het is ook een plek geworden waar biljartliefhebbers samenkomen om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe vriendschappen te sluiten. Stichting Biljartsport Cranendonck is ook In Jack’s Billiard Center gevestigd. Deze stichting is trots op de rol die zij spelen in het versterken van de biljartgemeenschap in Cranendonck.

Dus als je op zoek bent naar biljartartikelen of reparatie-services, of als je gewoon wilt komen biljarten, vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan Jack’s Billiard Center.

En vergeet niet om “het Wapen van Budel” aan te moedigen tijdens hun volgende wedstrijden!