Nieuwjaarsreceptie NEOS Hamont-Achel

HAMONT-ACHEL – Op 16 januari organiseerde NEOS Hamont-Achel haar jaarlijkse nieuwjaarsfeest. Tijdens een uitgebreide receptie konden de vele leden elkaar hun nieuwjaarswensen overmaken. Voorzitter Luc Ieven had een mooie nieuwjaarsbrief waarin hij de wereldproblemen en de huidige onzekere tijden even onder de aandacht bracht. Twaalf maanden geleden wensten we elkaar een vredevol jaar toe maar helaas is dat niet gelukt. Bewijs hiervan is de aanslepende oorlog in Oekraïne, het geweld tussen Israël en de Palestijnen en de vele conflicten in de wereld. Ook voor het nieuwe jaar wensen we vrede voor elkaar en juist daarvoor is het verenigingsleven juist van groot belang. Mensen samenbrengen, samen genieten van allerhande activiteiten. ‘Netwerk’ zorgt voor verbinding zowel met jezelf als met anderen en dat is juist een belangrijke doelstelling van NEOS. Als slot bedankte hij het bestuur voor hun inzet en enthousiasme en dankte alle leden voor het vertrouwen in NEOS Hamont-Achel. Er werd samen “geproost” op het nieuwe jaar. 

Na deze mooie nieuwjaarsbrief was het de beurt aan de secretaris om een kort maar duidelijk overzicht te geven van de werking van het afgelopen jaar. Bestuurslid Jaak Hoeben, die jaren de functie als PR verantwoordelijke uitoefende, gaf gezien zijn leeftijd van 80 jaar, te kennen te willen stoppen als bestuurslid. Hij werd voor zijn inbreng en inspanningen voor NEOS op een stijlvolle manier in de bloemetjes gezet door medebestuurslid Jan Jaenen. Na het officiële gedeelte konden de aanwezigen genieten van een warm buffet dat afgesloten werd met een tafel vol nagerechtjes. Tussen de hoofdschotel en het dessertbuffet werden we verrast door een optreden van een heuse goochelaar.

Gezellig keuvelen en genieten van een glaasje was het afsluitende deel van deze geslaagde nieuwjaarsreceptie.