Boerenbruiloft – C.V. de Pintewippers

GASTEL – Langzaamaan nadert voor Hans van Ton van Sjef van de Laar en Boerin Helen van Harrie van Frans Claes, de grote dag: aanstaande zaterdag, 20 januari, geven zij elkaar het onechte ja-woord. Rond de klok van 19.15 uur zal het boerenbruidspaar ons voorgaan in de Kapel aan ’t Cornelisplein om ten overstaan van onze Gastelse pastoor Godefridus, kapelaan Gregorius, getuigen Anja & Rick én alle toegestroomde aanwezigen in de onecht verbonden te worden. Naar verluidt heeft pastoor Godefridus een heimelijke relatie met boerenbruid Helen, het is dus nog maar afwachten of hij de onechte zegen wel wil geven!
Aansluitend zal ons kersverse paar zich begeven naar de Schaapskooi waar we u in de gelegenheid willen stellen om hen te feliciteren, waarbij gepaste kleding gewenst is.
Als u een cadeau aan het boerenbruidspaar wilt overhandigen, graag géén levende have, stro en/of hooi. Na de plichtplegingen zal het Boerenbal losbarsten waar de plaatjes nog op de ouderwetse manier worden gedraaid, zodat deze klassieke boerenbruiloft een geweldig feest zal worden. Namens het boerenbruidspaar nodigen we jullie allemaal uit om er samen een onvergetelijke avond van te maken, dus graag tot zaterdag! Alaaf en tot ziens!