Buulse Zittingen gaan knallen dit jaar

BUDEL – Bedrijvigheid alom deze dagen in MFC De Borgh. De Buulse Zittingen zijn ook voor De Borgh elk jaar een hoogtepunt waarbij er wel het een en ander klaar moet worden gezet. De mensen van de Commissie Bouw nemen hierbij ook regelmatig het voortouw en sjouwen wat af en aan. De brouwer rolt zelfs extra tappunten de foyer in om iedereen tijdig van een natje te kunnen voorzien. Dan nog de instellingen voor licht, geluid, techniek en tenslotte de artiesten voor de laatste repetities op het grote podium. En dan kunnen ze los op zaterdag 20 januari, zondag 21 januari, vrijdag 26 januari en op zaterdag 27 januari. Veel kaarten zijn al verkocht, maar op de zondagmiddag en vrijdag zijn er nog ruim plaatsen beschikbaar. Laat je dit jaar ook weer een avond of middag vermaken door alle artiesten van Buulse bodem. Natuurlijk zijn we ontzettend blij met de mooie prestaties van Tonpraters Tom van Osch en Hans Verbaarschot op het Brabantse Kampioenschap. Op de Buulse Zittingen kun je live komen luisteren naar de nummer 2 en nummer 4 van dit Kampioenschap. Echte toppers dus. Klaas Bex zal zeker niet onder doen voor deze twee collega’s en er weer staan op zijn geheel eigen wijze. En de tonpraters in Cranendonck hebben al enkele jaren de handen ineen geslagen om het tonpraattalent onder de jongeren aan te wakkeren. Daarom biedt cv Buulder Buk bij elke zitting één van de volgende Jeugdtonpraters een podiumplekje in de ton: Tigo Compen, Kevin van der Heijden en Thijs Vlassak. Met de Cabaretduo’s Vrullie op Traellel en Zoer en Brus zal er ook op de lachspieren ingewerkt gaan worden. De Hofkapel De Blaosbuk gaat nog eens extra knallen en dat mag je natuurlijk zeker niet missen. De Knoterbèhren zullen ook een muzikaal intermezzo voor hun rekening nemen. Aangevuld met twee spetterende dansoptredens van T-Force is het een rijkelijk gevuld programma. Kaarten kunnen nog digitaal gekocht worden via www.buulderbuk. Voor de matineevoorstelling zijn ook bij de entree van de zaal nog altijd toegangskaarten te koop. Hou er wel rekening mee dat er gewerkt wordt met vaste plaatsen die kaart gebonden zijn. Vooraf verzekerd zijn van de best beschikbare plaats, loop dan tijdens kantoortijden eens binnen bij MFC De Borgh.