​​Café de Capucijner verlengt sponsorschap 

BUDEL –  Afgelopen week was Ledûb Volleybal te gast bij Tino Linders van café De Capucijner die zijn sponsorcontract met Ledûb Volleybal voor 3 jaar verlengde. Volgens de volleybal(st)ers het leukste café van Budel waar zij dan ook regelmatig na afloop van een wedstrijd of in het weekend te vinden zijn.  Café De Capucijner is niet alleen voor hen, maar ook voor jong en oud die in een ouderwets gezellig café een biertje willen komen drinken.

En Tino houdt het voor iedereen betaalbaar. In zijn café zijn de prijzen van de drank bewust laag gehouden. Daarnaast organiseert hij diverse toeptoernooien en tijdens Kermis en Carnaval treden bij hem bekende artiesten op. Afgelopen jaar was dat met de Kermis Marco Schuitenmaker die zijn hit ‘Engelbewaarder’ kwam zingen. De monnik Capucijner en de Engelbewaarder blijken achteraf een band met elkaar te hebben. Ledûb Volleybal dankt Tino nogmaals voor de ondersteuning van de volleybalclub en wenst hem veel succes met het café.  

Op de foto Charles Bouwer van Ledûb Volleybal en Tino Linders van de Capucijner