Cordaad Energiecoaches Cranendonck ontvangen cheque Rabobank

CRANENDONCK – Ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan heeft de Rabobank een coöperatieve Duurzaamheidscampagne georganiseerd. Meerdere verenigingen hebben deze week een bijdrage van Rabobank Midden Limburg ontvangen. 

De Cordaad Energie Coaches kunnen hiermee het team versterken en hulpmiddelen aanschaffen. Hiermee kunnen zij de bewoners van Cranendonck een nog betere en gratis ondersteuning bieden bij hun energievraagstukken! Iedere bewoner kan hiervan gebruikmaken! Van analyse van de jaarnota tot en met hulp bij energiebesparing door isoleren, ventileren tot en met het kiezen van zonnepanelen en warmtepompen!  

Een aanvraag is eenvoudig, stuur een mail naar EnergieCoachesCR@cordaadwelzijn.nl. Cordaad Energie Coaches zijn een onderdeel van Stichting Cordaad Welzijn Cranendonck!

Meer informatie vind je op www.cordaadwelzijn.nl.