Hoortrunners rennend het nieuwe jaar in

BUDEL-DORPLEIN – De Hoortrunners hebben aan diverse activiteiten meegedaan om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Op 31 december hebben de Hoortrunners Marly, Anita en Caroline de oliebollenloop in Weert gelopen. Na afloop van deze funrun waren er lekkere oliebollen die dik verdiend waren. Op 7 januari stonden er twee activiteiten op de kalender: De Hema IJzerenmanloop waaraan Marga Mennen maandelijks trouw deelneemt. Zij heeft de 6 km gelopen. Ze eindigde als tweede in een mooie tijd van 37.19. Tevens was er die dag de Genneperparkloop met het startpunt op de Hightech Campus in Eindhoven. Hoortrunners Jorine en Theo hebben 10 km gelopen en de dames Gerry, Marly en Joan 5 km. Ook hier geen tijdwaarneming, meedoen is belangrijker. Vanwege de slechte loopomstandigheden werd het bosgedeelte geschrapt maar dat kon de pret niet drukken. Na afloop was er soep en warme chocomel met slagroom.

Onze trouwe Hoortloopster Anny Jansen heeft na 28 jaar besloten om te stoppen bij de Hoortrunners. Zij was vanaf dag 1 een fanatiek lid en was ook het aanspreekpunt in de groep. Anny, bedankt wat je allemaal voor de groep hebt gedaan en hebt betekend!