Bedrijfsleiders Bruna Budel terug van weggeweest 

BUDEL – Bruna in Budel is de winkel waar iedereen terecht kan voor allerlei boeken, wenskaarten, kantoorbenodigdheden en nog veel meer. Tot 2010 was Peter Vugts er bedrijfsleider en Saskia Broers assistent bedrijfsleider. Daarna gingen ze een nieuwe uitdaging aan in de Bruna winkel in Weert. Nu heeft het tweetal, naast de winkel in Weert, ook opnieuw de winkel in Budel onder de hoede genomen. Zo kunnen klanten zowel in Budel als in Weert rekenen op de service en jarenlange kennis van Saskia en Peter. 

“We zijn sinds 8 januari weer terug op post in Budel,” vertelt Peter. “Het voelt zeer vertrouwd, Saskia had namelijk al 15 jaar met veel plezier in de winkel te Budel gestaan en ikzelf ook 10 jaar. Het was altijd heel gezellig en de winkel werd goed bezocht door klanten. We zijn dan ook blij om weer terug te zijn in Budel. Samen met ons team gaan we van de winkel weer een aantrekkelijke, gezellige plek maken waar mensen naartoe willen komen, niet enkel voor de producten, maar zeker ook voor de sfeer en beleving.” 

Saskia en Peter waren tot juni 2010 actief in de winkel te Budel, op 1 november datzelfde jaar namen ze de taken binnen de winkel in Weert over. Nu is de tijd rijp om beide winkels onder de arm te nemen. “Ondertussen zijn niet enkel Saskia en ik vennoot, ook Adri Gaakeer maakt nu deel uit van de vennootschap. Bruna is marktleider op het gebied van (kinder-)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. De winkel in Budel is gelegen aan de Markt 9, de winkel in Weert is te vinden aan de Markt 11.  Voor meer informatie over het aanbod surf naar www.bruna.nl  Of blijf op de hoogte door de Facebookpagina van Bruna Budel een duimpje omhoog te geven. Hier verschijnt dagelijks informatie over het aanbod.

Op de foto: Saskia en Peter (Adri ontbreekt)