Buuls Prinsenpaar laat Raad nog eens sportief worden

BUDEL – Zaterdag wisten velen de weg te vinden naar de tijdelijke Bokkenstal; zaal Proost. Iedereen kon er Prins Tommy I en Prinses Resy de hand schudden. Een fantastische aftrap voor dit Prinsenpaar die ook de regiorecepties bezoeken met het gevolg van Adjudanten, Vorsten, Dames en Heren van de Raad van Elf, Jeugdprins Duuk en Jeugdprinses Julia en ook een aantal leden van de Jeugdraad samen met verdere ouders en vrienden. Het is soms even wat passen en meten om ze allemaal in de bus te krijgen, maar het past allemaal. De komende weken kunnen ze er in volle draf achter aan. En om er zeker van te zijn dat de Raadsleden het tempo kunnen bijhouden hebben ze het schoeisel voor dit jaar ook maar aangepast aan de Prins. Waar je ze de komende tijd tegen kunt komen is te volgen via de diverse mediakanalen en via www.buulderbuk.nl