RoodWit’67/Plus contracteert nieuwe trainer 

BUDEL-DORPLEIN – De huidige RoodWit’67/PLUS trainer Ivo Bernaerts verruilt op het einde van het seizoen de club voor SVSH. Daarom is RoodWit’67/PLUS volop bezig geweest met het vinden van een opvolger. Er zijn daarvoor ook meerdere gesprekken gevoerd. De sportieve commissie van de voetbalclub is dan ook erg blij dat ze geslaagd is in het vastleggen van een nieuwe coach. De huidige coach van DOSL uit Leende, Patrick Oomen, zal volgend jaar de positie van het vaandelteam proberen te versterken in de 4e klasse. De club is zeer vereerd met de keuze van Patrick en we wensen hem heel veel succes!

Verder is er zondag, ondanks het slechte weer, ook nog gevoetbald. RoodWit’67/Plus 1 speelde vriendschappelijk tegen Fc Cranendonck 1. De RoodWitters wisten zich beter te profileren en wonnen met 3-0 in een zeer matige wedstrijd.