Waarom het alles-in-één concept een goede move is geweest voor allround klusbedrijf DakGoof! 

VALKENSWAARD – In 2020 startte Goof Mollen zijn onderneming DakGoof met als focus het schoonmaken van dakgoten voor de inwoners van Valkenswaard. Tijdens de eerste maanden, waarin Goof verschillende klanten heeft kunnen helpen, kwam vanuit deze klanten steeds vaker de vraag of Goof niet ook andere klussen in en om het huis op zich kon nemen. Om zijn klanten nog beter te kunnen helpen, ging Goof zich verder verdiepen in de verschillende vakgebieden om zichzelf zo breed mogelijk te kunnen inzetten. Dit was een slimme zet van Goof aangezien het alles-in-één concept steeds populairder wordt in Nederland. Niet alleen op gebied van onderhoud maar in bijna elke branche wordt de trend gezien dat bedrijven die het totaalplaatje kunnen bieden, enorm kunnen groeien de laatste jaren. Deze trend wordt veroorzaakt doordat gemak en betrouwbaarheid belangrijker worden voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer een partner heeft bewezen betrouwbaar en capabel te zijn, is het natuurlijk ideaal om deze partner voor zoveel mogelijk vraagstukken te kunnen inzetten. Voor Goof betekende dit dat het bedrijf dat begon met schoonmaken van dakgoten, ineens een allround klusbedrijf werd. Door de toenemende vraag naar verschillende klussen, werd het tijd om DakGoof verder uit te breiden. Gaandeweg werden verschillende nieuwe medewerkers aangenomen met elk hun eigen specialisme. Met deze medewerkers biedt DakGoof een breed scala aan diensten zoals het reinigen en vervangen van dakgoten, het schilderen van binnen- en buitenmuren, het voegen van schoorstenen en het verhelpen van lekkages. Begin 2024 betekent dit dat DakGoof is uitgegroeid tot een volwaardig allround klusbedrijf in de regio zuidoost-Brabant met 6 vaste medewerkers in dienst. Om de klanten van DakGoof nog meer te kunnen bieden, is DakGoof nog lang niet klaar met groeien. Kijk hiervoor op de vacature pagina van de website www.dakgoof.nl.

De gedrevenheid van het team en het voortdurende streven naar een betere klantervaring, maakt DakGoof daadwerkelijk dé ideale allround partner voor klussen in en om het huis!

Dakgoof voert werken uit in Valkenswaard en de ruime omgeving, ook in België. Voor meer informatie en foto’s van eerder gerealiseerde projecten neem een kijkje op www.dakgoof.nl of op de Facebookpagina. Of neem contact op met Goof via tel. 0031 6 10279728 om de mogelijkheden te bespreken.

Januari actie op binnen-schilderwerk: offerte akkoord in januari 2024 geeft 28% korting.