Be Chic: The Nile Rodgers Legacy

PELT – Op vrijdag 26 januari presenteert CC Palethe ‘Be Chic: The Nile Rodgers Legacy’. Nile Rodgers is genoegzaam bekend als oprichter, gitarist en zanger van de Disco band Chic. Hij componeerde, arrangeerde en produceerde talrijke invloedrijke disco en R&B nummers voor heel uiteenlopende artiesten. Een kleine greep uit zijn repertoire: Duran Duran, David Bowie, Diana Ross, Daft Punk, Sister Sledge, …. De kernpunten in zijn werk zijn disco, funk, groove, soul, fun en dansbaar. En met deze ingrediënten is de tribute band BE CHIC aan de slag gegaan om het werk van Nile Rodgers te vertolken in een wervelende aanstekelijk show vol fun en dans. Put your dancing shoes on and just follow the call of the discoball!

Be Chic, op 26 januari om 20.30 uur in CC Palethe. Meer info en tickets via www.palethe.be