Bokstherapie en Luister(kind) afstemming bij Linda van den Wildenberg

BUDEL – Holistisch therapeute Linda van den Wildenberg biedt therapieën aan, gericht op het doeltreffend en zachtaardig verhelpen van mentale, emotionele en/of fysieke klachten. “Met álles waarvan je het gevoel hebt: ‘dit loopt (even) niet lekker in mijn leven’, kun je bij mij terecht,” aldus Linda. “We pakken de echte oorzaak van het probleem aan en niet enkel de symptomen. De behandelingen heffen blokkades op in het lichaam waardoor klachten verdwijnen.” 

Er wordt gestart met Causale Bio Therapie om zo een duidelijke analyse te maken en te ontdekken welke behandelingen, of welke combinatie het meest effectief is om de klachten aan te pakken. Een klacht, of die nou fysiek, emotioneel of mentaal is, geeft aan dat er onbalans bestaat in het lichaam. Door middel van NEI therapie wordt er opnieuw balans gebracht.

NEI-therapie oftewel Neuro Emotionele Integratie therapie vertrekt vanuit de informatie die je zelf uit je eigen lichaam haalt, uit je onderbewustzijn. Je lichaam weet namelijk veel meer dan je zelf beseft. 

Door middel van een spiertest of biotensor wordt er precies bepaald waar er iets vastgezet is in het lichaam. Om vervolgens te worden losgelaten of opgeheven. Door het gehele systeem terug in balans te brengen kan er verandering plaatsvinden en zullen klachten verdwijnen. Bovendien hoef je hier zelf weinig inspanning voor te leveren, want je onderbewuste neemt 90% van het werk voor zijn rekening.

Nieuw is Bokstherapie. Door jezelf letterlijk in beweging te brengen, worden gebieden aangesproken die tijdens behandeling zittend aan tafel (vaak) onvoldoende bereikt worden. Als het ware spreekt het lichaam, doordat jij in beweging wordt gebracht, als vanzelf. De typische sla-beweging van het boksen, waarbij je links en rechts afwisselt, ondersteunen het op een juiste manier verwerken van wat geblokkeerd is geraakt. “Deze vorm van therapie waarbij er bewogen wordt is al in veel gevallen effectief gebleken,” vertelt Linda. Boksen wordt gecombineerd met NEI en/of EMDR. Daarnaast krijg je door bokstherapie meer inzicht in je eigen patronen. 


De kracht van de combinatie van Causale Bio therapie, NEI therapie en bokstherapie zit in het feit dat er in 1 sessie vanuit 3 invalshoeken (namelijk lichaam, geest en energie) blokkades zichtbaar worden gemaakt en direct worden aangepakt.


Wil je liever antwoord krijgen op een hulpvraag, zonder daarvoor fysiek aanwezig te zijn in de praktijk van Linda? Dat kan met een ‘Luister(kind) afstemming. Ook nieuw in haar praktijk. “Laat je niet beetnemen door de naam, deze methode is geschikt voor iedereen tussen 0 en 100 jaar, maar is dus zeker ook doeltreffend bij kinderen,” lacht Linda. De Luisterkind methode is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden. Via een gesprek met het onderbewuste, worden inzichten en antwoorden verkregen omtrent een bepaalde hulpvraag en de aanpak hiervan. Jouw onderbewuste heeft het antwoord.

‘Voel je weer BUITENgewoon (met) jezelf!’

Bij iedere klacht, of dit nu fysiek, emotioneel of psychisch is, kan beroep gedaan worden op Linda van den Wildenberg. Denk aan begeleiding bij een burn-out, trauma- of rouwverwerking, angsten, laag zelfbeeld,… tot eczeem, migraine, rug- en/of schouderklachten, vermoeidheid, stress,… “Steeds vaker wordt er naar een oplossing gezocht in de alternatieve geneeskunde, zoals holistische therapie” aldus Linda. “Door het complete plaatje, lichaam én geest onder de loep te nemen kunnen we de kern, de echte oorzaak, aanpakken.” 

Benieuwd naar wat Linda voor jou kan betekenen? Neem contact op via tel. 0031 6 28 61 49 71 of mail naar info@lindavandenwildenberg.nl Voor meer informatie neem ook eens een kijkje op de website: www.lindavandenwildenberg.nl De praktijk van Linda is gelegen aan de Meidoornstraat 24 in Budel.