Carnavalscantus in Toeterland

BUDEL-SCHOOT – Het aftellen is begonnen, de meer dan 300 in de voorverkoop verkochte kaartjes kunnen eindelijk ingeruild worden voor een oergezellig avond. Aanstaande zaterdag 20 januari vindt namelijk de derde editie van de Carnavalscantus van C.V. De Toeters plaats. De Reinder gaat om 19:11 uur open en om 19:49 stipt start de cantus. Er zijn geen vaste plaatsen in de zaal, dus wie het eerst komt kiest de beste plek!

Iedereen die bij een vorige editie aanwezig was (en dat zijn er héél wat) weet dat deze avond vol zang, gezelligheid, zang, plaskettingen, muziek, zang, pullen, zang, bierhoeden, strafatjes en zang staat. Zoals te lezen er wordt flink wat gezongen. De presentatoren Mark en Frank zullen er samen met de aanwezige scheidsrechters streng op toezien dat iedereen de stembanden goed gebruikt. Zo niet …. dan heeft dit een consequentie in de vorm van een straf. Vaak heeft de zaal daar meer lol aan dan de personen op het podium, wat trouwens dit jaar wordt gevuld met een aantal artiesten vanuit de vorige edities aangevuld met drie zangeressen! Een aantal van deze dames stond vorig jaar al even (ter test) op het podium en blijkbaar is het ze goed bevallen. De avond zit weer boordevol verrassingen. Dit jaar valt er zowaar een gadget te scoren, een must have, een collectorsitem! Onze hoogheden Prinses Britt I en haar adjudanten Eline en Levi hebben de eerste foto er al mee gemaakt! 

Let op, de Carnavalscantus is een 18+ feest waarvoor je een ticket nodig hebt. Breng je legitimatiebewijs mee daar er bij binnenkomst gecheckt wordt. Er zijn nog een aantal plaatsen vrijgekomen. Greep je bij de voorverkoop mis? Weet je nog iemand die graag naar de cantus wil? Kaartjes kosten € 11,11 (inclusief 1 consumptie). Grijp je kans en reserveer snel op: www.carnavalscantus.nl

Foto de Hoogheden van Toeterland