Kinder Bonte Middag Gastel

GASTEL – Op zaterdag 27 januari 2024 organiseert C.V. de Pintewippers weer haar jaarlijkse Kinder Bonte Middag. De Kinder Bonte Middag is ondertussen niet meer weg te denken op de carnavalskalender en is dé middag waarbij Gastelse jeugd jaar in jaar uit haar kunsten vertoont op groot podium. Iedereen, groot en klein, jong en oud is van harte welkom voor dit spektakel in het gemeenschapshuis de Schaapskooi (’t Lange 20 te Gastel). Het programma start om 13.30 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. En natuurlijk is de toegang gratis. Heb jij talent op het gebied van zingen, playbacken, moppen tappen, rappen, bandparodie of noem maar op? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar pintewippers@gmail.com vóór 19 januari 2024. Je mag natuurlijk alleen op het podium komen staan of geef je samen op met een groep vriendjes en/of vriendinnetjes. Voor iedere deelnemer is er een blijvend aandenken! Jeugdprins Mathijs, Jeugdprinses Benthe, Jeugdvorst Femke en de Jeugdraad van 11 zijn uiteraard ook aanwezig, samen met de grote Prins Leon II, Prinses Kim, Vorsten Eric & Nicole en de Raad van 11. Voor vragen kan men contact opnemen via bovenstaand e-mailadres. Dit wil je niet missen, tot 27 januari!