Concert Class X Plays Grunge verplaatst van datum én locatie

HAMONT-ACHEL – Opgelet: het concert Class X plays Grunge wordt verplaatst naar een andere datum en locatie. Zo zal het concert dat gepland stond op 3 februari in Cinema Walburg verplaatst worden naar zaterdag 30 maart. Het concert zal dan plaatsvinden in de pas gerestaureerde Ursulinenkapel. 

Met Class X nemen vijf klassiek geschoolde muzikanten steeds een nieuw genre onder hun akoestische loep. Ditmaal steken ze het genre Grunge in een apart jasje. Met Anthony Gröger op cello, Marjolein Cools op accordeon, Koen Vanmeerbeek op viool & nyckelharpa, Sam Gevers op percussie & Piano en Elodie Carels als zangeres worden de grootste Grunge hits gebracht zoals niemand ze ooit gehoord heeft.

Aangekochte tickets blijven geldig
Wie reeds een ticket aankocht, wordt op de hoogte gebracht van de gewijzigde datum en locatie. De aangekochte tickets blijven geldig. Wil jij er ook graag bijzijn? Scoor jouw tickets via www.hamont-achel.be/aha