Energie besparen en verduurzamen voor VVE’s

WEERT – Het verduurzamen en aanbrengen van energiebesparende maatregelen in een appartementencomplex is vaak een uitdaging voor Verenigingen van Eigenaren. Wat zijn de technische mogelijkheden, van welke subsidie kan er gebruik worden gemaakt en hoe kunnen rechtsgeldige besluiten binnen de Vereniging genomen worden? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens het informatieve praatje op donderdag 25 januari in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert. Henk Lambrichts, bouwkundig adviseur en bestuurslid van een VVE, neemt je mee in de vele mogelijkheden van het verduurzamen van appartementencomplexen. De informatiebijeenkomst is gratis en begint om 19.30. Aanmelden via www.warmwoneninweert.nl

De praatjes worden georganiseerd door Warm Wonen in Weert. Dat is een samenwerkingsverband van WeertEnergie, gemeente Weert en Wonen Limburg.