Nightcats Bigband is op zoek naar trompettist

REGIO – Een nieuw jaar, een nieuw begin! De NightCats BigBand uit Eersel start na het succesvolle HO-HO-HO-Concert in december weer fris aan een nieuw repertoire, met name voor het TheaterConcert met Michael Varekamp op 20 april. Om de huidige trompetsectie te versterken zoeken we een ervaren en/of getalenteerde trompettist. Ben jij, of ken jij, die enthousiaste trompettist, op zoek naar een nieuwe uitdaging?

De band verzorgd, naast de eigen jaarlijkse producties zoals het ‘TheaterConcert’ met een gast, het bigband spektakel ‘Bigbands on Wheels!’ en het ‘HO-HO-HO-Concert’ eind december, op uitnodiging ook nog zo’n 10 gigs op festivals en andere evenementen in Nederland en België.

Het veelal swingende repertoire is breed, ook met lekkere jazzy bewerkingen van hedendaagse muziek met niet altijd voor de hand, maar wel altijd goed in het gehoor, liggende eigen arrangementen. Soms dansbaar, theatraal, sentimenteel, brutaal maar altijd met een flinke dosis humor. Zeker niet het standaard bigband repertoire dat je overal tegenkomt!

Check onze website en YouTube kanaal voor onze muziekfragmenten en video’s. Als je in staat bent een soms uitdagende partij te spelen en de kans om verrassende en unieke stukken te spelen graag met beide handen aangrijpt, ben je van harte welkom!

Durf je het aan? Wij repeteren wekelijks op woensdagavond van 20:00 tot 22:30 uur in SCC De Muzenval in Eersel. Kom eens op de repetitie kijken als je geïnteresseerd bent of speel een paar keer mee om te kijken of je het orkest leuk vindt.

Of neem contact op met Mario van Leeuwen, T: 0031 6 51186294 of bestuur@nightcats.nl