Poëzie op het podium in ’t Perron in Heeze

Op woensdag 31 januari, tijdens de Poëzieweek, wordt er in Dorpshuis ’t Perron in Heeze een poëziemiddag georganiseerd. Iedereen, tussen 10-100 jaar, die graag gedichten schrijft en die ook wil voordragen, bieden wij die middag een podium. Ook als je een gedicht dat niet van jezelf is, graag met anderen wil delen, ben je van harte welkom!

Uitgangspunt is het thema ‘Thuis’
‘Thuis’ is het thema van de Poëzieweek dit jaar. Je kunt je opgeven en je gedicht tot zaterdag 20 januari inleveren bij de Bibliotheek in Heeze, in Dorpshuis ’t Perron. Alle inzendingen worden in de bibliotheek opgehangen. Een selectie van de gedichten wordt op woensdag 31 januari voorgedragen.  
Wil je er graag bij zijn om te luisteren naar de gedichten, dan ben je van harte uitgenodigd. Kom op woensdag 31 januari vanaf 14.00 tot 16.30 uur naar de bibliotheek in Dorpshuis ’t Perron.

Tussen de voordrachten wordt gezorgd voor een muzikaal intermezzo. De toegang is € 2,00, een kopje koffie of thee is hierbij inbegrepen. (graag contant en gepast betalen bij binnenkomst). Je kunt je van tevoren ook aanmelden via www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten.

KBO Heeze, Bibliotheek Dommeldal afdeling Heeze en Vrienden van de Bieb Heeze-Leende, ondersteunen deze middag en hopen op je komst! Kijk voor het gehele Poëzieweek 2024 programma van Bibliotheek Dommeldal op: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten.