Steunactie voor de Klimroos 

PELT – De Klimroos is een dienstencentrum voor volwassen personen met een fysieke handicap, een niet-aangeboren hersenletsel en/of een neurologische aandoening. De jaarlijkse steunactie van de Klimroos-ontbijtmanden komt er weer aan!
Ook dit jaar gaan ze creatief voor jou aan de slag met allerlei lekkers, voor ieder wat wils! 

Er is een ontbijtmand voor kinderen en voor volwassenen. Je kan opnieuw je voorkeur voor mix of vegetarisch beleg doorgeven. Ook cava mét én zonder alcohol kan je erbij bestellen.

We besteden ook weer extra aandacht aan het milieu. Je kan bij inschrijving kiezen voor ontbijtmanden per 2 personen. Dit wil zeggen dat het ontbijt voor 2 personen zal verpakt worden in één ontbijtmand (in plaats van 2). Je betaalt €8 per kind en €15 per volwassene. Voor een flesje bubbels betaal je 10 euro (alcoholisch of niet-alcoholisch).

Bestellen kan tot en met zondag 16 februari aan de hand van het invulformulier via: https://forms.office.com/e/uFwveMdaM of scan de QR-code (zie onder). Op die manier komt jouw bestelling het snelst bij ons terecht. Toch liever bestellen via e-mail of telefonisch? Geen enkel probleem! Contacteer ons via klimroos@kli.stijn.be of op +32 (0)11 34 91 50. Betalen mag op rekeningnummer BE57 3350 0389 8335 van De Klimroos met vermelding van ‘ontbijt + uw naam’. Na betaling is jouw bestelling rond en kan je beginnen uitkijken naar jouw verwenmomentje!  Jouw bestelling zal dan klaarstaan op zondag 25 februari 2024. Afhalen kan tussen 7.30 uur en 10.00 uur op de locatie die je zelf doorgaf.
Dat is één van de volgende locaties: De Wiek (De Kempkens 54, Hamont-Achel), Vliegden Noord (Kloosterstraat 10 bus 5, Neerpelt), Vliegden Oost (Boemerangstraat 20, 3900 (Overpelt). Of je kiest ervoor om het te laten leveren! Met jouw steun willen we deze keer de zorgtuin rolstoeltoegankelijk(er) maken, wat een serieuze meerwaarde zal zijn voor onze zorggebruikers en alle bezoekers. Alvast hartelijk dank voor jouw bestelling en laat het smaken! Meer info over deze actie is ook te vinden op www.klimroos.be