Verras jouw Valentijntje met een lieve boodschap

HAMONT-ACHEL – Op woensdag 14 februari vieren we Valentijn. Traditiegetrouw organiseert de stad Hamont-Achel dan haar Valentijnsactie en kan je je geliefde, je tofste collega, je (groot)ouders, je (klein)kind(eren) of een vriend(in) verrassen met een lief berichtje op de zeven digitale infoborden in onze stad. Stuur jouw boodschap in en verras jouw Valentijntje met een hartverwarmend tekst. Je maakt daarmee ook kans op een verwenpakket! Een Valentijnsboodschap insturen kan tot en met maandag 12 februari via www.hamont-achel.be/valentijnsactie. Let wel: om op de infoborden te passen, mogen berichten maximum 6 regels van maximum 15 karakters bevatten. 

Win een verwenpakket!
Stuur jij een liefdevolle boodschap in? Dan maak je kans op een verwenpakket helemaal in thema van Valentijn. Op 14 februari zal een onschuldige hand uit alle inzendingen een winnaar loten. Benieuwd of jij dat bent? Houd dan zeker de Facebookpagina van de stad Hamont-Achel in de gaten!