Gratis evenement ‘De Hofnar Laat Zien’

VALKENSWAARD –  Op zondag 28 januari opent De Hofnar haar deuren om jou te laten genieten van lokaal talent en previews van artiesten die later in het seizoen in De Hofnar te zien zijn. Het begint om 12.00 uur. De entree is gratis en je hoeft niet te reserveren. Dus loop deze dag gezellig binnen!

Lokale talenten en previews in januari
Jarenlang organiseerde De Hofnar Val-Val-D’rie in september en Winter Val-Val-D’rie in januari. Een festival waar lokale verenigingen en artiesten hun talenten konden tonen en waar verschillende cabaretiers en muzikanten een preview lieten zien van de voorstelling die ze later in De Hofnar speelden. Nu organiseert De Hofnar samen met Bloemencorso Valkenswaard een geweldig festivalweekend in september, waarmee het culturele seizoen groots wordt afgetrapt. Door middel van een nieuw kleinschaliger evenement wil De Hofnar ook in januari een podium bieden aan Valkenswaardse talenten, onder de naam De Hofnar Laat Zien. 

Line-up
Op drie verschillende locaties in De Hofnar zullen optredens en previews te zien zijn. De dansers van UC Dance en LaToja starten met hun wervelende shows in de theaterzaal. Cabaretiers Jeroens Clan en Kim Schuddeboom zorgen voor de nodige lachers, maar laten je ook kritisch nadenken. Kleinkunsttalent Elke Vierveijzer brengt onder muzikale begeleiding van Valkenswaardse Michiel Wetzer kleine grappige en pijnlijk mooie liedjes. Ook DATtheater brengt een preview van hun toneelvoorstelling ‘Storm’, waarmee ze later op de planken van De Hofnar zullen staan. Zanggroep Cascade sluit met hun programma de dag af in de theaterzaal.  Swing in het Duisenburgh Theatercafé mee met The Slampampers of luister aandachtig naar bekende en minder bekende liedjes van Tessa Berkelmans, onder begeleiding van Arno ter Burg. In de bibliotheek kunnen de allerkleinsten kijken en meedoen met De Ballonnenfee en Clown Archibald. Kortom, voor ieder wat wils!  

Meer informatie 
Kijk voor meer informatie op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Foto Elke Vierveijzer